Sortida a la Molina de 1r de Batxillerat

Els dies 16 i 17 de març un grup d’alumnes de 1r de Batxillerat hem anat a La Molina. Alguns dels nostres companys us expliquen com ha anat l’activitat:

 

Aquesta dies a la Molina han sigut molt agradables. L'anada amb tren es va fer ràpida i sobretot, econòmica. Un cop allà va ser agradable fer la pujada fins a "pistes" ja que la caminada va ser per un entorn preciós i l'ambient era molt tranquil i acollidor. Un cop a dalt, les vistes eren precioses i vam dinar molt a gust, sota el sol de La Molina. Llavors va arribar el moment de fer el bosc vertical i va ser una experiència molt divertida que repetiria sense dubtar-ho. A l’arribar a l'alberg, les habitacions no eren molt gran i luxoses però suficients per a passar una nit. El menjar de l'alberg MOLT BO, no havia provat mai un menjar tan bo en cap dels alberg que he anat fins ara. El dia següent va tocar raquetes i la veritat és que m'ho esperava cansat i avorrit però va ser genial. L'entorn era preciós, enmig del bosc nevat i una temperatura ideal. 

Aquest "viatge" ha estat molt divertit i ha sobrepassat les meves expectatives.

Aina Faro

 

Trobo que anar a La Molina ha sigut una bona experiència i que ens ha servit per desconnectar una mica dels estudis. Per mi, les activitats han estat molt ben triades i encertades, en general ens han agradat a tots. També penso que hi ha hagut un ambient de "relax" molt enriquidor i agradable, hem aprofitat per conviure amb els companys i per fer coses que no tenim temps per fer a casa. Espero que l'any que ve es segueixi fent aquesta sortida. 

Mercè Gil

                                                                                                                                                           

Aquests dos dies han sigut una molt bona idea per desconnectar i relaxar-se. Les activitats estaven ben pensades i han fet que siguin dos dies molt divertits!

Laia Valor

 

Segons la meva opinió, la sortida a La Molina va ser molt adequada ja que no va ser especialment exigent físicament, l'alberg estava en bones condicions i no estàvem condicionats per una agenda molt exigent, cosa que ens permetia no anar amb presses.

Gerard Rodrigo

 

Anar a La Molina va ser una experiència bonica i enriquidora. Vaig disfrutar moltíssim. Les activitats van ser molt ben pensades i molt ben realitzades i organitzades. L'alberg estava molt bé.

Laia Rueda