Visita a la Tavella

El dia 2 de març d'enguany, els alumnes de 2n de batxillerat d'economia d'empresa juntament amb 3 pares vam visitar l'empresa La Tavella, que forma part de la Fundació Viver de Bell-lloc. Entre moltes altres coses, ens van explicar que són un centre que cobreixen els seus llocs de treball, en més d'un 70%, amb personal discapacitat de la comarca, que han apostat per l'agricultura ecològica amb totes les seves implicacions, i que tota la seva producció tant agrícola com d'ous ecològics és distribuïda per ells mateixos a particulars, empreses i cooperatives de consum de la zona.

 

Treballen sense ànim de lucre, així que si tenen beneficis els reinverteixen per a la millora del centre i dels seus treballadors.

 

La visita va estar molt profitosa i vam conèixer molts animals que tenen acollits així com un hotel d'insectes! 

 

 

Finalment agrair a la mare de la Paula, i els pares de la Nica que ens van fer de transportistes així com a la nostra guia en les instal·lacions, la Laura, per les seves eloqüents explicacions.