Representació de l’institut Vil·la Romana al Palau de la Generalitat

Recepció del  President Carles Puigdemont a l’equip català dels SpainSkills 2017

El passat dimarts 23 de Maig de 2017 l’equip CatSkills, que va representar Catalunya al Campionat SpainSkills2017 a Madrid, va ser rebut al Palau de la Generalitat de Catalunya per part del President Carles Puigdemont, la Consellera d’Educació Meritxell Ruiz i el Director General de la Formació Professional Melcior Arcarons.

L’Ex-alumne i representant de l’Institut Vil·la Romana, Sergi Serna Espinar, i el seu tutor i team-leader de l’equip català, Jordi Sanchis Fortes, van assistir a aquesta recepció.

 

Cal remarcar que totes les autoritats presents a l’acte es van mostrar molt orgulloses de tot l’esforç i les hores de dedicació per part dels nostres alumnes. Els volem agrair el reconeixement que ens han fet com a cloenda dels SpainSkills 2017.