Trobada de corals

El dia 22 de maig vam anar a l'Auditori de Granollers a la trobada de corals de secundària en tren. Estàvem una mica nerviosos al veure tanta gent, però al començar els assajos ja ens vam calmar una mica.  Va estar bé que en el moment del concert l’Orquestra del conservatori de Granollers ens van interpretar una peça, el Danzón, que era molt bona.

 

En general ha estat una experiència diferent, gràcies a l'esforç, hem pogut gaudir de la música i el cant. Ha sigut extraordinari veure com combinàvem la nostra veu amb l’orquestra, i per això ens ha agradat. 

 

Ens van donar un diploma com a agraïment cap als professors i instituts va ser una forma maca de recordar cada any el pas per aquesta trobada .

 

Briggit Solano, Anna Asensio, Júlia Antolí, Elena González i Marta Jané alumnes de 1r d’ESO de la Coral de l’Institut.