Programa Exper(i)ència


Des de setembre de 2016  el centre  participa en el Programa Exper(i)ència que neix de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Gràcies a quest programa l’institut gaudeix de l’assessorament del Dr. Antoni Vallés, professor emèrit de la Facultat de Medicina de la UB en l’Àrea de Medicina Preventiva i Salut Pública, i d’una dilatada carrera al servei de la facultat i els estudiants de medicina.  L’Antoni, de caràcter molt entranyable i amb molta dedicació, està treballant el mètode científic amb els alumnes de Ciències del món de 1r de batxillerat, i  juntament amb la professora de la matèria, Maria Antònia Cabra,  ajuden als alumnes  afrontar el treball de recerca amb més rigor.

 

En el  Programa Exper(i)ència, per altra banda, hi participen altres centres i investigadors emèrits que generosament  ofereixen xerrades i assessoraments als centres, amb la finalitat d’oferir la seva llarga experiència als joves estudiants.

 

Mercè Guerrero