Col.laboració entre iguals a la Literatura Castellana

Els alumnes de 2n batxillerat del Vil.la Romana  s’enfrontaran aviat al repte que suposen les PAU. Si afegim que una de les matèries no s’ha vist des de 1r, la pressió augmenta i des del centre només podem intentar buscar estratègies per superar tots els obstacles.

 

Aquest any hem portat a terme una experiència nova respecte aquesta matèria de modalitat: els alumnes de 1r de batxillerat han explicat els capítols més rellevants de El Quijote als alumnes de 2n que enguany es presenten a la Selectivitat.

 

Tot i que primerament havia una mica de nerviosisme per part dels companys que exercien de docents, l’experiència va ser enriquidora per ambdues parts i encisadora per la docent, jo mateixa. Agrupar alumnes amb els que he tingut el plaer de compartit tantes bones estones ha estat molt especial i ha facilitat la preparació d’una part de la matèria en qüestió.

 

No és la primera vegada que el nostre centre realitza aquestes iniciatives amb èxit i, de ben segur, el nostre alumnat continuarà recomenant-les.