Ja tenim guanyadora del concurs de maquetes del Vi·la Romana!

Maqueta guanyadora de l'Encar Requena
Maqueta guanyadora de l'Encar Requena

L'Encar Requena, alumna de 2n d'ESO C, ha guanyat la primera edició del Concurs de maquetes, realitzades pels alumnes de segon en l'assignatura de Tecnologia.

 

Com a projecte de taller de l'assignatura i aprofitant que a segon es treballa el tema de l'electricitat, l'alumnat va treballar en la construcció de maquetes de les seves vivendes i en la corresponent instal·lació elèctrica.

 

Després de quatre mesos, els resultats van ser molt satisfactoris, fruit de la dedicació, l'esforç i els aprenentatges adquirits pels alumnes. Tant és així que, amb la intenció de mostrar-los a tot l'institut, es va decidir celebrar un concurs en el que alumnes i professors de tot el centre votessin la maqueta que més els agradava.

 

Amb un 25% dels vots, l'Encar Requena en va resultar la guanyadora, seguida molt d'aprop per la maqueta de la Sara Fernàndez de 2n d'ESO A (amb un 24,5% dels vots). En tercera posició (amb un 7% dels vots) hi va quedar la maqueta de la Beth Pont i la Berta Butiña, alumnes de 2n d'ESO D. Moltes felicitats noies! Com a premi rebran una dotació econòmica bescanviable per material escolar amb l'objectiu de que puguin seguir fent treballs de tanta qualitat.

 

 

Gràcies a aquest projecte s'han treballat aspectes com són: normativa i disseny de l'habitatge; com s'executen els plànols a mà o a ordinador tenint en compte la normativa del dibuix tècnic; com es construeix una maqueta i per què és important tallar amb precisió la fusta o, com es fa la instal·lació elèctrica en una casa, entre altres aspectes.

 

Alumnes de 1r d'ESO, prepareu-vos per la propera edició! El llistó ha quedat ben alt!