Novetats a la biblioteca

Com ja sabeu, aquest mes de setembre s’ha lliurat el 21è Premi Trajectòria de la Setmana del Llibre en Català a Jaume Cabré, per “l’excel·lència de la seva obra literària, la seva obra monumental i la defensa de la cultura en català.”

 

Per aquest motiu, hem decidit adquirir per a la biblioteca alguns dels títols fonamentals d’aquest autor que ens faltaven. Així doncs, a partir d’ara ja podeu demanar en préstec algun dels seus llibres de relats ( Viatge d’hivern, Baix continu, Quan arriba la penombra), de les seves novel·les (Fra Junoy o l’agonia dels sons, L’ombra de l’eunuc) o de la seva literatura juvenil (La història que en Roc Pons no coneixia).

 

Perquè pugueu mirar i remenar aquestes noves adquisicions hem fet una petita exposició al vestíbul de l’institut, en la qual també trobareu els textos que ja teníem a la biblioteca, com la coneguda novel·la Les veus del Pamano.

 

 

ENS VEIEM A LA BIBLIOTECA!