Sortida de tutoria de 1r de Batxillerat - Vic

UN AGRADABLE MATÍ A LA CAPITAL D’OSONA

 

 

Un matí assolellat a la Garriga. Un trajecte en un tren ple de gom a gom. Un paisatge amagat per la boira. Fresqueta a Vic però comencem a ullar el sol. No sabem què ens faran fer els professors, però la cosa pinta bé. La fantàstica plaça de Vic. Ara toca conèixer aquesta ciutat tan propera però que no acabem de conèixer bé: l’Atlàntida, la Universitat, el pont romà o romànic, no ens aclarim, el barri de les adoberies, què és això? ah, sí, quina pena que no estigui més arreglat, uns ànecs, l’escola d’Arts i Oficis, jo vull un claustre com aquell per sortir al pati...

 

Tornem a l’estació. Ha estat un matí agradable, al final ha sortit el sol i sobretot, hem pogut xerrar amb companys i companyes que no coneixíem gaire i riure una bona estona fent fotografies surrealistes que ens han apropat més a una població que ara ja no ens és tan desconeguda. 

1r Batxillerat