NOIES I NOIS, TANTS A TANTS, maleta de llibres per potenciar la coeducació

La Biblioteca Rosa Sensat posa ha posat a disposició del nostre institut una maleta amb una acurada selecció de llibres de ficció juvenil, que posen en mans dels joves d'educació secundària obres que els permeten una mirada i una reflexió en favor de la igualtat d'oportunitats, la superació dels estereotips de gènere, culturals i socials, i la defensa de la dignitat personal.

 

El treball bibliogràfic i de recerca ha estat desenvolupat per Rosa Mut Carabasa i Amàlia Ramoneda Rimbau. Per aquest treball, la Biblioteca de Rosa Sensat va obtenir l'any 2011, el Premi 8 de març-Maria Aurèlia Capmany de l'Ajuntament de Barcelona en la XXV edició.

 

 

 

La maleta conté un centenar de títols que els alumnes podreu agafar en préstec fins a l’última setmana de desembre. Cada dimarts i dijous ens trobareu al gimnàs i allà podreu mirar i remenar els llibres i agafar el que us interessi. Molts alumnes ja ens han visitat.

Animeu-vos!!!!