A 1r d'ESO fabriquem enginys per salvar ous durant la Setmana de la ciència

Com ja és tradició, des del Departament de Tecnologia de l'institut Vil·la Romana hem celebrat l'activitat de la caiguda dels ous amb els alumnes de primer d'ESO. Emmarcada en la Setmana de la Ciència, la competició consisteix en fabricar un artefacte que eviti que un ou es trenqui al llençar-lo des d'un segon pis. Els alumnes han de fer servir la imaginació per fabricar qualsevol enginy amb la forma i el material que vulguin. L'única condició és que no poden manipular l'ou; ni bullir-lo, ni posar-lo en vinagre.

 

 

Aquest any va ser tot un èxit! Vint-i-dos dels vint-i-set grups d'alumnes van aconseguir que l'ou arribés sencer al terra! Felicitats futurs enginyers!

 

Cliqueu la foto per entrar a la galeria d'imatges