Reportatge Setmana de la Música 2017

Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges i de vídeos
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges i de vídeos

El departament de música del Vil·la Romana estem encantades d’haver tornat a organitzar la Setmana de la Música aquests últims dies de desembre.

 

Agrair a tots els col·laboradors de les audicions de l’hora del pati i també especialment als músics Marçal Ramon i Ivó Jordà que amb el seu acordió diatònic i la gralla ens han introduït a la música tradicional catalana, en dues audicions dirigides als alumnes de 1r i 3r d’ESO.

 

Una altra activitat que hem realitzat aquests dies, dins també del projecte TEI (tutoria entre iguals) dels alumnes de 1r i 3r d’ESO, ha estat els balls de Bastons. Després d’unes sessions de treball i assaig, els alumnes es van trobar al gimnàs per a presentar els balls davant de tots els companys.

 

 

 

La darrera activitat ha estat el projecte de música intergeneracional entre els nostres alumnes de 1r d’ESO de la Coral i de l’optativa de Reflex art i els alumnes de 4rt de música junt amb els alumnes de 1r i 2n de primària de l’Escola Giroi i els membres del cor masculí de l’Aliança de la Garriga. En aquesta trobada vàrem aprofitar per fer un cant comú amb el Fum, Fum, Fum, per desitjar-nos un bon Nadal.