L'hort del Vil·la Romana està ben actiu!

Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges

La setmana passada els alumnes del 4t ACADA van collir dues caixes plenes d'enciams de diferents tipus: de fulla de roure, mervalla i romans. També un bon grapat de bledes i escaroles. Aquest curs, l'hort el tenim ben actiu. Els calçots i els espinacs segueixen creixent, i els alls, les fabes i les cebes ja comencen a treure el nas.

 

Com a novetat d'enguany, els alumnes del grup flexible de 3r d'ESO han entomat les feines d'un dels horts que es va inaugurar el curs passat. Seguim contant amb la col·laboració del Mark i la Gisela, professionals de la permacultura de Phoenicurus a Cardedeu.

 

Al desembre, tots dos grups van viure l'experiència de collir olives de l'arbre de l'institut. Aquest any en van collir quatre galledes plenes! Les van tenir en remull i canviant l'aigua cada dia durant dues setmanes.

 

Passat aquest temps les van posar en conserva amb aigua, sal i diferents herbes aromàtiques del nostre hort, com la sajolida, farigola, romaní o l'espernallac. Aquest any vam omplir més de 50 pots! Desitgem que estiguin tan bones o millor que les de l'any passat!