Mother Language Day 2018

L'Institut amb el dia de les llengües mare:

 

La llengua materna és la que s’adquireix de manera natural i sense esforç i és la que millor es coneix. També és la llengua que serveix com a valoració subjectiva cap a l’aprenentatge d’altres llengües. Normalment, la llengua materna és la que s’aprèn a través de la família  però també es pot aprendre per la interacció amb l’entorn. 

 

La llengua materna és essencial per tot l’aprenentatge posterior, ja que es considera la base del pensament. El bon aprenentatge de la llengua materna és indispensable per aprendre noves llengües en un futur.  

 

L'equip GEP vol promoure aquest dia i amb l'ajut de tots els estudiants i professors bilingües de l'escola han creat aquest vídeo per commemorar-lo: 

 

 

Cliqueu la imatge per veure el vídeo
Cliqueu la imatge per veure el vídeo