1ª Trobada Erasmus+ “We want happy students” 4 al 10 febrer 2018

Ja hem fet ja la primera trobada Erasmus+ amb sis alumnes de 3r d’ESO: Oriol Ametller, Karen Bourane, Judith Closa, Lluc Garcia, Júlia González i Laia Rigola, acompanyats per 2 professors, Àngel Badalló i Neus Hidalgo, entre el 4 i el 10 de febrer 2018.

 

Els altres centres que hi ha participat són l’Anne Franke Gymnasium d’Achen, Alemanya, l’Agrupamento de Escolas de Moure de Vila Verde, Portugal i la Zespol Szkol adePrzygodzki, Polònia.

 

Hem visitat les modernes i ben equipades instal·lacions del centre professional de mecànica i conducció Lycée Fréderic Esteve, hem practicat als tallers, ens han portat en un camió i fins i tot hem conduït un cotxe! A més de presentar els nostres centres i països i d’intercanviar bones pràctiques educatives, hem visitat Mont de Marsan, Biarritz i Bayona.

 

C’était magnifique!!