L'institut Vil·la Romana ja té club de lectura

La setmana passada un grup d'alumnes de 3r d'ESO va participar de la primera sessió del club de lectura promogut pel projecte Grans Lectors.

 

El llibre escollit fou Camins de llibertat de Maite Carranza, una novel·la per a nois i noies, plena d'amors adolescents, però que també ret un merescut homenatge a aquells herois anònims que van salvar tantes vides.  

 

La sessió fou tot un èxit; tant, que ja tenim data per la següent sessió i hem augmentat el nombre de participants. En aquest cas, farem la lectura de Xaval gras es menja el món de K. L. Going, aprofitant la participació del XXII concurs "el gust per la lectura".

 

Qualsevol persona interessada en participar-hi serà benvinguda!

 

 

Per viatjar lluny, no hi ha millor nau que un llibre. Emily Dickinson