Visita a l’institut de dos emprenedors

El passat dimecres 11 d’abril es van organitzar dues xerrades dirigides als alumnes de primer de batxillerat. L’activitat va ser organitzada pel departament de matemàtiques i economia i va comptar amb  l’emprenedor Albert Freixas i l’emprenedor social  Dani Julià.

 

Partint de la seva experiència personal i professional, L’Albert va remarcar als alumnes la importància d’esforçar-se, de creure en un mateix, de tirar endavant tot i les adversitats que poguem trobar en el camí, d’arriscar-se, de no acomodar-se i, sobretot, de treballar en una cosa que t’agradi ja que a la feina hi passem moltes hores.

 

El Dani ens va explicar què és l’emprenedoria social i com els beneficis que s’en deriven reverteixen a l’acció social, és a dir, a la societat ja sigui creant llocs de treball o donant oportunitats a col·lectius desafavorits.