Club de lectura: "Xaval gras es menja el món"

Avui, al Temps de Lectura, després del pati, a la Biblioteca, hem celebrat el segon club de lectura d’aquest curs. Aquesta vegada hem llegit el llibre Xaval gras es menja el món de K.L. Going, una escriptora americana que narra les vivències de dos amics ben diferents, en Troy i en Curt. Ens ho hem passat molt bé i ha estat molt interessant perquè hi ha hagut alumnes a qui els ha agradat molt  la història i a d’altres a qui no els ha agradat gens. I aquest fet ha provocat molt debat i parlant, parlant hem anant descobrint coses sobre el llibre que ens havíem perdut fent la lectura individual.

 

Hem enregistrat la sessió perquè ens presentem al concurs El gust per la lectura que organitza el Departament d’Ensenyament. Quan tinguem el vídeo editat el posarem al web, així podreu veure com funciona un club i fer-vos una idea de què va el llibre. A veure si us animeu a llegir-lo i en podem seguir parlant. 

 

Projecte ILEC