Visita a Libourne (França). Centres de Formació Professional

Entre el 15 i el 17 de maig, els professors de cicles formatius,  Carolina Reyes i  Gustau Saeta han tingut l'oportunitat de visitar centres de formació professional de la localitat francesa de Libourne, a la regió de Bordeaux. Aquesta experiència ha sigut compartida amb professorat de l'Institut Marta Mata de Montornès del Vallès (Nuria Lecina i Mercè Costa), de l'EMAD de La Garriga (Elisabet Serra) i amb les tècniques d'ensenyament de l'Ajuntament de La Garriga (Beatriu Pérez) i de la Diputació de Barcelona (Elisabet González).

 

Ha estat una oportunitat per poder visitar quatre centres. El primer Ha sigut el Marguerite Duras, que és el centre que organitzava l'intercanvi d'experiències i durant els altres dies hem visitat els centres de formació professional, Henri Brulle, Jean Monne i el Lycée Viticole, tots de diferents famílies professionals.

 

Ha estat una trobada molt positiva per a tots, ja que ha sortit la possibilitat de fer intercanvis culturals i tècnics amb alumnes de  formació professional dels propers cursos

 

Agraïm l’excel·lent acollida que hem tingut per part de les diferents entitats que ens han rebut i el senyor JL Michaux que en ha acompanyat en tot moment.

 

 

Gustau Saeta i Carolina Reyes                                                                 

Professors de Formació Professional