Czesc! 2a Trobada Erasmus+ a Polònia: Compartir ens fa feliços!

En aquesta ocasió hem estat a Przygodzke, Polònia, amb cinc alumnes de 3r d’ESO: Paula Font, Ona Gómez, Marta Mangue, Anila Padrós i Adrià Pons i dues professores, Glòria Sol i Neus Hidalgo, entre el 6 i el 12 de maig 2018.

 

Un cop més, juntament amb alumnes polonesos, portuguesos, francesos i alemanys, hem treballat alegrement a través de la música, l’esport i les arts. Estudiants polonesos van representar la Declaració de la Constitució del 3 de maig de 1791, una data molt significativa a Polònia.

 

França va guanyar el concurs del logo del projecte amb una proposta molt original. La bona sintonia amb tot el professorat i el desig de fer realment happy els nostres students va ser un èxit per a totes les activitats preparades des del país d'origen i compartides després a l'escola polonesa: partits de rugbi i vòlei platja a les magnífiques pistes del centre polonès, balls tradicional polonesos, balls de bastons amb musica tradicional catalana,  falcons, treball en grup per valorar les activitats esportives i musicals... i sabeu què? Vàrem guanyar el concurs d’Eurovisió!!! Ens va fer molta il·lusió!!!

 

També vàrem treballar de valent per crear la cançó del Projecte Erasmus+, que sonava la mar de bé.

 

Les visites lúdiques i culturals van incloure la ciutat de Wrocław amb el seu jardí japonès Sczytnicki, el castell de Gołuchów i la Reserva Natural Wydymacz a Antonin, amb barbacoa inclosa.