Tallers de coeducació Més enllà del blau i el rosa

Els passats dies 30 de maig i 1 de juny, van tenir lloc els tallers de coeducació Més enllà del blau i el rosa: coeducació a les aules, subvencionats per l'Ajuntament de La Garriga i dirigits per l'Associació Enruta't.

 

Els tallers es van fer als quatre grups de 1r d'ESO amb l'objectiu de partir de les pròpies vivències dels alumnes per identificar els models de gèneres que hem après i quines conseqüències tenen per a nosaltres i les persones al nostre voltant. Aquesta activitat va conjugar espais de reflexió i conscienciació, amb dinàmiques  participatives.

 

La coeducació busca contribuir a transformar els estereotips de gènere per construir una societat més igualitària a partir de la diferència. Els alumnes de 1r d'ESO van valorar molt positivament aquest taller, ja que com comenten, els ha fer tenir un sentit més crític en petites actituds de cada dia.