CATSkills 2018 - Medalla de plata i de bronze

Els passats 5, 6 i 7 de juny a l’Institut Pere Martell de Tarragona, es van celebrar els Campionats d’FP de Catalunya, CATSkills 2018, corresponents a la família de fusta i moble.

 

L’equip de l’Institut Vil·la Romana de la Garriga, format per tres alumnes i dos tutors, va aconseguir pujar al calaix de les medalles en dues de les tres categories en les que competia.

 

A l’Skill 25 de fusteria, l’alumne German Flor va aconseguir la medalla de plata. La peça de concurs era una marc de finestra semicircular. Era una peça complicada d’executar, ja que disposava de diferents encaixos, dificultats pel punt rodó de la mateixa peça.

 

A l’Skill 26 d’estructures de fusta, l’alumne Martí Charles va aconseguir la medalla de bronze. La peça de concurs era un panell informatiu. La peça presentava certes dificultats d’angles i encaixos, també, la gran magnitud de la mateixa, complicava la seva execució.

 

A l’Skill 24 d’ebenisteria, l’alumne Gabriel, no va aconseguit cap medalla, tot i fer un bon paper dins el concurs. La prova consistia en la fabricació d’un carret de te, que constava d'un buc amb porta, i un calaix amb guies.

 

 

Des de l’equip docent volem agrair les hores de dedicació d’aquests tres alumnes en la preparació de la competició dels CATSkills i aprofitem per felicitar-los per les medalles aconseguides. També felicitem a tots els participants dels altres instituts, amb medalla o sense. Participar als CATSkills és una experiència que no oblidaran.