Tot aprenent la llengua francesa

Per conèixer un idioma cal conèixer la cultura, la terra i els costums del territori on es parla l'idioma. Amb els alumnes i les alumnes de l'Optativa de Francès de 2n. i 3r. d'ESO hem iniciat el curs fent un recorregut per als diferents països francòfons del món. 

 

En grups, han estat fent un treball de coneixement d'un d'aquests països del món, elaborant i organitzant com seria un viatge de 7 dies en aquell indret. Alguns dels països que han triat han estat Senegal, Quebec i Madagascar. 

 

Els alumnes de 2n. d'ESO, però, han centrat la seva recerca a França. Han triat, per a dur a terme el seu treball, una de les regions franceses, aprenent també quin es el sistema de delimitació que fan servir els nostres veïns francesos.

 

Us deixem amb algunes de les imatges de tot aquest procés d'aprenentatge inicial que ens ha situat físicament en el mapa, per continuar encuriosits a millorar i perfeccionar la llengua francesa!