Iniciem les sessions de Club de Lectura a la biblioteca

Després de l’èxit que van tenir les sessions de Club de Lectura a la Biblioteca el curs passat, hem decidit repetir l’experiència i trobar-nos de nou per xerrar sobre els textos que llegim.

 

Els dies 2 i 3 d’octubre ens vam reunir un grup d’alumnes de 3r d’ESO per comentar el que ens havia semblat el relat, “Jo, Elna” que ha escrit la Berta Andreu de 1r de Batxillerat pel seu Treball de Recerca. Aquest breu text narratiu té com a protagonistes membres del col·lectiu LGTBI+.

 

Cal dir que a tots els participants en el club ens va agradar molt la història que s’explica, però a més a més, i això va ser molt interessant ens va permetre debatre, contraposar opinions i aprendre molt.

 

Una gran experiència! Esperem repetir-la ben aviat!