Novetats a la Biblioteca: Llibres il·lustrats - Projecte ILEC - Biblioteca

Acabem de començar el curs però a la Biblioteca ja han arribat novetats.

 

Aquesta vegada es tracta d’un recull de llibres il·lustrats que a través de la imatge ens expliquen històries plenes de tendresa, dolor i emoció. Si veniu a la Biblioteca podreu trobar una bonica narració que barreja amor i ecologia, Un océano de amor, de G.Panacciones i Wi. Lupano o les entretingudes històries de Profesión Cocodrilo de Giovanna Zoboli i M. Di Giorgio o de El granger i el pallasso de Maria Frazee. Us colpiran les tristes odissees de Zenobia de Morter Durr o de la protagonista de Jamás tendré 20 años de Jaime Martín. També ens podreu posar a la pell d’un noi que pateix assetjament a Pequeñas cosas de Mel Tregonning. I la poesia de Shaun Tan ens acostarà a una realitat molt actual a Emigrantes.

 

Tot un tresor! Veniu a la Biblioteca a gaudir-lo.