Excursió Caixa Fòrum Laboratori d'Emprenedoria

Els alumnes de 3r ESO (des de l'àrea d'emprenedoria) i 1r CFGM d'administratiu (des del mòdul formatiu d'empresa i iniciativa emprenedora), vam realitzar una activitat conjunta consistent en una sortida al laboratori de joves emprenedors, que realitza Caixa Forum, i que té com a objectiu el desenvolupament de la competència emprenedora a l'aula.

 

És un taller que pretén despertar en nosaltres la iniciativa i l'esperit emprenedor (manipulant, observant i reflexionant) mitjançant activitats interactives en un espai multimèdia, creant tota una forma d'aprendre i divertir-se a alhora de manera lúdica i força dinàmica.

 

L'educació emprenedora és una actitud davant la vida i, aprendre a emprendre, implica prendre consciència d'una sèrie de capacitats que van més enllà de l'aprenentatge de continguts econòmics i d'empresa. Ens ofereix l'oportunitat de desenvolupament, tant en l'àrea professional com personal, treballant competències, valors i actituds tals com la iniciativa, la creativitat, la curiositat i el lideratge empresarial. Tot això, amb l'objectiu de generar noves idees aportades pels nostres joves emprenedors i emprenedores amb una gran iniciativa per poder dur a terme reptes en una societat tan canviant, capaços de visualitzar els problemes en el nostre dia a dia en clau d'oportunitat convertint una idea en un projecte econòmic concret en l'empresa generant beneficis econòmics i socials.