Bojos per les Noves Tecnologies

L’any 2013, la Fundació Catalunya -La Pedrera va crear el programa Bojos per la ciència per a l’estímul del talent científic entre els joves.

Dins d’aquest programa marc, neix Bojos per les Noves Tecnologies, una proposta de La Salle Campus Barcelona – Universitat Ramon Llull.

 

El curs s’adreça a alumnes de primer de batxillerat que tinguin interès, curiositat, aptituds i talent especials en el món de les noves tecnologies, en concret de les TIC.

L'objectiu és promoure l'esperit tecnològic i innovador entre alumnes de batxillerat, que els permetrà entrar en contacte amb els avenços tecnològics en el sector de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), i que els ajudi a veure de primera mà quin és el treball que realitza un enginyer en sectors com els de Desenvolupament i Programació Web, Desenvolupament d'Aplicacions Mòbils, La Robòtica al Servei de les persones, les Tecnologies d'Internet i Ciberseguretat i els Videojocs; àrees d'activitat amb un gran desenvolupament en els pròxims anys i amb un dèficit de professionals en tot Europa.

 

 

És un orgull per nosaltres que el nostre alumne Ignasi Blasi Moreno de 1r de Batxillerat hagi estat escollit candidat per entrar a formar part d’aquest fantàstic curs de Bojos per les Noves Tecnologies emmarcat per Bojos per la Ciència.

 

Felicitats Ignasi!