Estrenem aula de francès a l'institut!

Des de fa pocs dies, disposem d'un nou espai a l'institut, una aula de francès. Estem molt contents de poder compartir amb tots vosaltres algunes de les imatges d'aquest nou espai. En aquesta nova aula recollim tots els recursos i eines relacionats amb els països de parla francesa. 

 

Disposem d'un espai de revistes, diaris i tríptics en francès; de diccionaris bilingües, monolingües i també d'altres més específics de cerca d'informació de caire més cultural i històric. 

 

També hi podem trobar una biblioteca d'aula amb diferents tipus de llibres: contes, còmics, àlbums il·lustrats, novel·les juvenils, etc... Tots ells per a donar suport als diferents nivells d'aprenentatge de l'alumnat. A més a més d'alguns suports d'àudio per a la reproducció de cançons, diàlegs i converses en llengua francesa.