Noves adquisicions a la biblioteca - 90 Aniversari de TINTÍN

Ara fa 90 anys va veure la llum per primera vegada un dels personatges clàssics del còmic: Tintín. Per commemorar el naixement d’aquest inquiet periodista i el seu gos Milú la Biblioteca de l’institut ha adquirit la col·lecció completa de les seves aventures. Si voleu gaudir amb els viatges i investigacions de la creació d’Hergé i el carisma i simpatia del capità Haddock, els Dupont i Dupont, la Castafiore o el professor Tornassol ens podeu visitar a la Biblioteca els dijous a l’hora del pati i agafar un exemplar en préstec.

 

Aquests dies, perquè pugueu donar una ullada a les noves adquisicions trobareu una exposició al vestíbul amb informació sobre aquest personatge que ens permet viatjar per tot el món i conèixer una mica més la història del s.XX, al mateix temps que passem una bona estona.