Inauguració exposició: Projecte de Cooperació - Transport escolar al Bajo Lempa, El Salvador

En el marc de la Setmana del Món, fins a primers de març tenim oberta al públic una exposició fotogràfica sobre el projecte de cooperació que l'institut duu a terme a El Salvador.

 

Es tracta d'un reportatge preparat pel foroperiodista Sergi Càmara, que va viatjar expressament al Bajo Lempa i ha documentat el dia a dia del transport escolar que finança l'Ajuntament de la Garriga i permet que un centenar de nens i nenes arribin a la població on hi ha escola i institut.

 

Dilluns 11 vam fer l'acte d'inauguració amb en Sergi Càmara, i vam tenir la sort que també hi van poder assistir Soledad Guardado i Lupe Núñez, de la Comunidad Nueva Esperanza. Amb el seu testimoni vam poder reviure l'angoixa de la guerra civil del Salvador, la valentia dels primers repobladors i la seva aposta per l'educació com a motor de transformació social.