Projecte d'innovació VRITECA - EduHack

Dimarts dia 19 de febrer, 4 alumnes del nostre centre, Alba Giner, Roc Dalmau, Gerard Fortuny i Pau Guri, juntament amb altres alumnes de 4 instituts més de Catalunya van posar en pràctica la prova pilot del projecte d'innovació VRiteca.

Aquest projecte, fruit de trobades de 4 professors dels 4 instituts involucrats, va néixer fa dos anys a EduHack 2na edició de MSchools.

 

Aquesta proposta, atrevida i valenta aposta per una educació virtual on els alumnes puguin aprendre a través d'imatges virtuals sense que res ni ningú els pugui molestar.

 

La gravació del dimarts, en un entorn inmillorable, a l'escola d'hostaleria de Girona, es va simular com demanar en un restaurant en llengua anglesa. Les gravacions 360º es presentaran pròximament al WMC i també us les compartirem.

 

Produït i editat per Pau Guri amb la col.laboració de Gerard Fortuny. 

 

Vegeu com es va fer: