Laura Lange guardonada amb el Premi Sambori

L’excel·lència dels nostres alumnes sempre és un motiu de joia que sovint és cara de veure no només al nostre centre, sinó també arreu. Aquest cop però, l’excel·lència ens ha somrigut i ha estès la mà damunt la Laura Lange, alumna de segon d’ESO, atès que ha estat guardonada amb el premi Sambori: el més prestigiós de literatura atorgat per Òmnium cultural. De fet, ha estat premiada en la categoria prosa de 1r cicle d’ESO amb la presentació d’un relat curt de creació pròpia que narra les vivències d’una noia africana, la família de la qual és víctima de l’esclavatge.

 

Si us abelleix gaudir de lectura del relat premiat intitulat «Una vida en aquest món», premeu aquest enllaç:

 

Una vida en aquest món

 

 

Enhorabona Laura continua escrivint i delecta’ns!