Exposicions del Projecte de Propi de 1r d’ESO

El passat dilluns dia 16 de febrer van tenir lloc les presentacions de robot i exposicions del Projecte de Propi de 1r d’ESO. 

 

Aquest projecte interdisciplinar s’organitza de forma globalitzada amb la participació de les següents matèries: Tecnologia, Visual i Plàstica, Música i Ciències Socials. Durant el transcurs del projecte l’objectiu és esborrar els límits entre matèries i promoure el treball en grup, la recerca i l’autonomia personal. Els i les alumnes s’organitzen en grups de 4 ó 5 persones i durant el 1r trimestre i principis del 2n, fan activitats proposades pel professort en una primera fase i en una segona, construeixen un robot i preparen l’exposició final per explicar el resultat de les seves recerques.

 

L’alumnat valora molt positivament la part més creativa del projecte, que seria la creació d’un robot a partir de materials reciclats.

 

El Projecte Propi té una segona fase que es desenvolupa durant el 3r trimestre i que canvia el nom a Buffet Llibre.