Sortida a TV3 i al Museu de la Música

El passat 10 d’abril els alumnes de les classes C i D de 1r d’ESO vam anar a visitar els estudis de TV3 i el Museu de la Música. Primerament, vam anar a visitar TV3 on ens van explicar quan es va fundar el canal de televisió (1983), que van haver de canviar d’edifici perquè necessitaven més espai, etc. I vam veure els diferents platós de programes com: el “Preguntes Freqüents (FAQS)”, el “Tot es Mou”, l'“Està passant” i on fan el Telenotícies.  

 

Després de visitar els estudis de TV3, vam anar al Museu de la Música on ens van fer una visita guiada i vam poder veure i aprendre coses d’instruments de molts llocs del món i vam poder conèixer instruments de les diferents famílies (percussió: electròfons, corda: cordòfons, fusta: idiòfons i vent: aeròfons) i les diferències que hi ha alhora de fabricar un instrument a altres llocs del món. Alguns els fabricaven amb pell de cocodril i d’ovella o simplement amb fang. També hi havia instruments d’Europa ordenats cronològicament (de més vells a més actuals) i també com havien evolucionat. 

 

Els alumnes ens ho vam passar molt bé! Ens va agradar molt anar a veure els estudis de TV3 i el Museu de la Música. 

 

Marta Trull i Raquel Rodríguez  

alumnes de 1r ESO D