Tenim finalista al Concurs Literari Ficcions

Júlia Antolí, de 3r d'ESO A, és una de les finalistes del concurs literari Ficcions (l'aventura de crear històries) organitzat per l’Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC). S'hi ha participat des de l'assignatura de llengua i literatura de catalanes, amb un treball sostingut en el temps (ha anat d'octubre a finals de març). Els alumnes han hagut de confegir tres capítols que anaven a 3.000 a 12.000 caràcters.

A banda de la creativitat i de la tasca del perfeccionament en la redacció i les tècniques d'escriprura, l'activitat ha comportat un desenvolupament important de la competència digital i de l'autonomia dels alumnes.

 

Celebrem aquest reconeixement molt merescut a la nostra alumna Júlia Antolí i felicitem tots els participants dels grups de tercer d'ESO de l'Institut Vil·la Romana.. En total s'han presentat a aquest concurs 3801 alumnes de tots el territoris de parla catalana, en la seva 11a edició.