A l'institut tenim Colla Bastonera

Des de l'Institut Vil.la Romana treballem per mantenir vives les tradicions i per tant hem iniciat un projecte que ens entusiasma molt, El ball de bastons. Durant tot el curs els alumnes de primer i tercer han fet un taller i una actuació en el marc del projecte TEI, els alumnes de segon han construït i practicat el ball de bastons i per acabar un any rodó els alumnes de quart A han participat en la Primera Trobada d'instituts Bastoners de Catalunya a Barberà del Vallès.

 

Els alumnes han practicat diferents balls i han dissenyat el logo de la Colla bastonera del Vil.la Romana. La trobada ha sigut molt engrescadora per tots els participants.

 

Volem felicitar als alumnes de Quart A per la dedicació i l'esforç que han mostrat en el naixement de la Colla de bastons del Vil.la Romana.