Concert de El sobrino del diablo al Vil·la Romana

El passat 26 d’abril vàrem comptar, un any més, amb la presència d’un músic singular, en Juan, El sobrino del diablo. Aquest professor de llengua castellana i literatura ha fet de la música la seva principal dedicació des de fa vint anys. En el seu repertori hi té cabuda la història de la literatura castellana des d’un enfocament personal i original. Tanmateix ha creat una sèrie de temes en relació a la gramàtica força divertits com la cançó dedicada a reivindicar l’ús del futur de subjuntiu.

 

Amb una posada en escena fresca, de vegades irreverent, i propera al públic, aconsegueix guanyar-se l’atenció i els riures de l’alumnat de batxillerat. A més, és un gran guitarrista i gaudeix d’una gran i pròpia veu dintre d’un estil molt personal.

 

 

Ha publicat nombrosos àlbums durant tota la seva trajectòria professional i és ben conegut pel públic que fuig dels estils més comercials i entre els grups de música original i alternativa. De fet, alguns dels nostres alumnes ja l’havien pogut escoltar en algun dels seus bolos per la nostra comarca.

 

La valoració de l’alumnat i el professorat, que ha gaudit d’aquesta actuació al centre, ha estat molt positiva ja que és un tipus d’activitat diferent que trenca la monotonia acadèmica del dia a dia i és genial per celebrar la Setmana de les lletres.

 

 

Carolina Cano-Caballero Romero