Hem celebrat el 50è aniversari de Mary Poppins

En el marc de la setmana de les lletres i coincidint amb els 50 anys de la figura de Mary Poppins, els alumnes de 1r. d'ESO van poder gaudir d'una Conferència-taller a càrrec de la pedagoga Montserrat Fonts que caracteritzant el personatge de Mary Poppins els va explicar els rerafons de la historia d'aquest personatge que s'identifica en del món de la imaginació.

 

També els va recordar que els matins no només havien d'esmorzar l'aliment sino que també, simbòlicament, les ganes de fer les coses; l'alegria, la imaginació i la creativitat. 

 

A més a més, els va explicar els processos que tenen els autors en general a l'hora d'escriure una  novel·la i com els sentiments i les emocions de l'autor s'amaguen darrera de cada historia.

 

Finalment, els alumnes també van participar en la creació d'un petit estel simbòlic representant els 50 anys de la historia de Mary Poppins on hi van escriure poemes i frases relacionades amb els seus desitjos.