Intercanvi POLSCAT Rebuda del grup polonès al Vil·la Romana

Ja ens han vingut a visitar!!!! Ha estat genial trobar-nos novament després d’haver-nos conegut a Polònia fa dos mesos. Això és el que hem fet aquests dies:

 

El divendres 10 de maig van arribar al migdia, els vàrem acomodar a casa i a la tarda els van fer una visita guiada per les cases modernistes i el refugi aeri de La Garriga.

 

A l’endemà, dissabte, tots els alumnes de 3r juntament amb els alumnes polonesos vàrem anar a Barcelona a visitar el Barri Gòtic: la Catedral, Plaça Sant Felip Neri, Plaça Sant Jaume, Santa Maria del Mar, la Rambla i el Born, per acabar al Maremagnum on vàrem dinar i fer compres.

 

Diumenge era el dia d’estada amb les famílies i cadascuna els va dur a veure algun indret de Catalunya, la majoria a la Costa Brava.

 

Dilluns 13 de maig vàrem tornar a anar a Barcelona per visitar la Sagrada Família i La Pedrera, on tothom va quedar encisat. Vàrem aturar-nos als jardins del Palau Robert per fer un mos.

 

Dimarts al matí tocava la visita oficial al centre, amb una presentació per part dels polonesos i una passejada pels diferents espais de l’Institut. Un cop al gimnàs vàrem ballar danses tradicionals i balls de bastons i després d’una estona de pati vàrem sortir d’excursió a peu cap a Samalús, on encara hi havia prou ganes de jugar a futbol una estona.

 

El dimecres 15 de maig ens vam llevar d’hora per fer una visita pels Aiguamolls de l’Empordà al matí i una altra visita a la tarda a Girona, en ple “Temps de Flors”. Les guies ens van dur als racons on s’havien filmat escenes de Game of Thrones. Tot un espectacle!

 

El dijous 16 de maig ens vàrem acomiadar de tots ells i elles entre abraçades, plors i somriures… ens hem promès tornar-nos a veure ja que ha estat francament una experiència inoblidable!