Premi de poesia Pissiganya

Vés per on i qui ho hauria de dir? Una altra alumna de 2n d’ESO, el mateix any, s’enduu un altre premi literari atorgat per la mateixa institució: Òmnium cultural. Ara bé, si abans es tractava del premi de prosa Sambori, ara es tracta del de poesia

Pissiganya.

 

La guardonada ha estat la Lola Boldú, qui va compondre una octava reial titulada «He sentit» en què enarbora un cant a la vida farcit d’un positivisme empíric que ens ajuda a passar pàgina de les dissorts. A més cal recordar, que l’alumna ha estat doblement agraciada atès que va guanyar amb la mateixa composició el concurs literari de St. Jordi del centre.

 

Enhorabona Lola!

 

 

 

He sentit

 

M'envaeix la foscor quan tanco els ulls.

Sento el soroll de la pluja i el vent.

No fer, no pensar, però això no ho esculls.

Surto al carrer per a cridar de valent.

L’escalfor del sol, el cant dels ocells,

la vida em somriu i visc el moment.

Em poso a córrer per no pensar amb ells.

No miro enrere, vaig contra-corrent

 

Sé jugar, sé ballar, puc riure i estimar.

Sóc forta com les onades del mar.