Lliurament de premis del concurs literari Ficcions XI edició

El lliurament de premis del concurs literari Ficcions en la seva onzena edició va tenir lloc al Caixa Fòrum de Barcelona el 21 de maig, amb la presència d'alts càrrecs institucionals com la Sra. Ester Franquesa, Directora General de Política Lingüística i els representants de l'AMIC  (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació). 

 

L'alumna de l'Institut Vil·la Romana Júlia Antolí va ser distingida com a Finalista d'Honor amb la seva narració: "Les paraules ferides", per la qualitat de la creació literària, que ha destacat entre un gran nombre de concursants.

 

En la categoria de professors, on es valora la capacitat de motivació i treball fet, Rosa Sagalés, catedràtica de llengua i literatura del nostre institut, va rebre el reconeixement de Finalista.

 

Aquest concurs s'estén per Catalunya, Illes Balears i País Valencià. Va comptar amb la participació de gairebé 4.000 alumnes i ha comportat un treball continu entre octubre i final de març. Els alumnes han redactat tres capítols entre 3.000 i 12.000 caràcters cadascun. Bona iniciativa i bona feina! Felicitats!