Acte de reconeixement del Servei Comunitari de l'alumnat de 4t d'ESO

El passat 17 de juny vam celebrar a l'institut l'acte de cloenda i reconeixement al 1r grup de l'institut que ha desenvolupat el Projecte de Servei Comunitari. Tot l'alumnat de 4t d'ESO hi ha estat implicat desenvolupant tasques voluntàries en diverses entitats del municipi com ara Banc d'Aliments, Càritas, Fem Pastorets, Casal d'Avis, diferents àrees de l'Ajuntament, LECXIT i diferents àrees de l'Ajuntament.

 

A l'acte hi han assistir representants de totes les entitats amb qui hem col·laborat i també representants de l'Ajuntament i de la Biblioteca municipal. Tothom va tenir l'oportunitat d'explicar la seva experiència i les diferents entitats ens van transmetre la seva satisfacció per la feina realitzada pels nostres alumnes.

 

Va ser un acte emotiu i entranyable. Amb aquesta experiència ja hem començat a treballar en l'organització del projecte pel curs vinent.

 

Enhorabona a tots i totes!!!