Hem començat el curs fent formació

Aprofitant els dies previs a l'inici del curs amb l'alumnat, el Claustre de professors hem tingut dues sessions formatives sobre temes relacionats directament amb la pràctica docent.

 

El passat divendres 6 de setembre, Enric Queralt, professor i formador vinculat a la Direcció General de Plurilingüisme ens va fer una xerrada sobre els nous reptes de l'educació en relació a l'avaluació per competències i dimarts 10 de setembre, el Dr. Miquel Casas (Psiquiatra) i la Dra. Rosa Bosch (Psicòloga) de l'institut de recerca VHIR de l'hospital Vall d'Hebron ens van parlar sobre la realitat dels alumnes amb transtorns i com interactuar amb ells a l'aula.

 

Aquestes sessions formatives han estat molt ben valorades pel professorat i tindran continuïtat durant el curs.

 

Xerrada d'Enric Queralt

Xerrada Dr. Miquel Casas i Dra. Rosa Bosch