Xerrada de 1r de Batxillerat: què fa L'ONG "T'ACOMPANYEM"

Sr Isidro Gutiérrez de Tena, president ONG
Sr Isidro Gutiérrez de Tena, president ONG

El passat divendres 11 d'Octubre els alumnes de 1r de Batxillerat (matèria Economia Reflexiva) van participar en la xerrada que els va fer el president de l'ONG "T'ACOMPANYEM", el sr Isidro Gutiérrez de Tena, professor i ex-director d'institut. El van acompanyar un voluntari de l'entitat i un professor amic seu que ha adaptat el text del llibre PARO, escrit pel mateix Isidro, per representar-se teatralment.

 

L'entitat, creada el 2009, té per objectiu ajudar a les persones a l'atur a trobar feina, oferint-los suport moral, formació i assessorament.

 

Ens van explicar com va sortir la idea de crear aquesta entitat sense ànim de lucre, dels objetius que tenen, de la situació en la què es troben les persones que acudeixen a l'ONG i de casos positius de persones que han trobat feina gràcies a l'ONG,

 

Un dels voluntaris van puntualitzar la importància de la formació i del grup per tirar endavant i, sobretot, no perdre l'esperança i seguir lluitant.