Sortida musical a Barcelona dels alumnes de 4t d'ESO

El divendres 22 vam anar a dos llocs diferents a Barcelona. El primer lloc va ser l’Auditor i el segon a l’Esmuc (escola superior de música de Catalunya). Per acabar, alguns van anar cap al museu de la Música.

 

A l’Auditori vam escoltar l’assaig de la OBC. Vam seure cap a la meitat de l’Auditori, on podíem veure perfectament l’orquestra. Allà vam observar el director amb la gent tocant. El director prenia moltes indicacions i els instrumentistes anaven tocant molt concentrats. Hi vam observar molts violins, encara que hi havien molts més instruments. Més tard, a l’Esmuc vam poder visitar aquella escola de música tan important de Catalunya, i conèixer més els estudiants, ja que els hi vam fer una entrevista a uns quants, on hi havia preguntes molt interessants. També vam fotografiar moltes aules d’aquella escola i diferents altres zones pels alumnes. Amb aquestes dos visites, vam haver d’omplir un dossier.

 

Al final, a la gent que li va donar temps, se’n van anar a visitar un museu, on havien de fer fotos de diferents instruments (era una activitat no obligatoria).

 

Blanca Fabregat i Laura Muntán