Desenvolupem projectes al Taller de Fusta. Alumnes de 4t d'ESO

Amb l'alumnat de 4t d'ESO, treballem amb la fusta un projecte que vam escollir tota la classe. De forma individual es va realitzar una recerca d’informació per poder realitzar el projecte. Posteriorment vam posar  les idees en comú i es va escollir un suport/altaveu per al mòbil.

 

Aquest projecte ja l’hem iniciat, realitzant la memòria tècnica, on cada un d’ells va buscar el disseny més correcte per al seu mòbil, el millor material per construir-lo i les eines que ens feien falta. Una vegada realitzada la memoraria ja podrem iniciar la part pràctica.

 

Aquestes feina s’ha vist interrompuda per poder realitzar diferents col·laboracions amb l’Institut, ja que hem fet clauers amb el logotip del institut juntament amb els companys de 3r ESO i els del C.F.G.M de Fusteria.

Durant la setmana de la Ciència, on es va estudiar la vida de de Leonardo Da Vinci i els alumnes van construir el pont autoportant amb pals de fusta.

 

A més a més estem realitzant decoracions nadalenques per al mercat solidari nadalenc que es realitzarà l’últim dia de classe abans de les vacances de Nadal.

 

Bona feina!!