Xerrada sobre la Marató d’enguany dedicada a les malalties minoritàries

Setmana de la Ciència 2019

Emmarcat dins de la Setmana de la Ciència, els alumnes de 1r i 2n de batxillerat han gaudit d’una xerrada sobre la Marató d’enguany dedicada a les malalties minoritàries i que es celebrarà el proper diumenge 15 de desembre.

La xerrada la va dur a terme la Clàudia Garolera, exalumna del nostre centre i que, actualment, està cursant  sisè de Medicina de la Universitat de Barcelona.

 

La xerrada va conscienciar als alumnes del que suposa tenir una malaltia minoritària, saber que n’existeixen entre 7000 i 8000, que afecten molt a la gent jove i que són molt difícils de diagnosticar.

 

Els alumnes també van aprofitar per fer preguntes a la ponent sobre el seu pas per l’institut i el seu accés a la universitat.