Reportatge de la Setmana de la Música

Un any més, des del Departament de Música, hem celebrat unes jornades de música a l’Institut. Alguns dels actes ja formen part de la tradició d’aquesta setmana musical.

Feu clic per veure el video reportatge
Feu clic per veure el video reportatge

 

Sempre comptem amb les intervencions musicals d’alumnes a l’hora del pati i que volem agrair molt a tots els participants i també a tots els que ens heu vingut a escoltar.

Galeria d'imatges
Galeria d'imatges

 

 

Dins del projecte TEI, tutoria entre iguals, els alumnes de 3r i 1r d’ESO han fet ballada de Bastons, aquest any assessorats per l’associació de Bastoners de Catalunya. L’experiència ha estat satisfactòria per a tots i l’hem finalitzat amb la posada en comú del treball fet en una audició de tots els alumnes al Gimnàs de l’Institut.

Galeria d'imatges
Galeria d'imatges

 

La Gimcana l’hem tornat a penjar pel passadís del Centre per tal que els alumnes de 1r d’ESO aprenguin i coneguin els elements musicals a l’hora que juguen.

 

Galeria d'imatges
Galeria d'imatges

 

Dimecres 18 també vam comptar amb la presència dels alumnes de 1r i 2n de primària de l’escola Giroi, que van venir a desitjar-nos bones festes cantant nadales i recitant poemes davant els nostres alumnes de 1r d’ESO.

Hem participat també en la Jornada de Nadal. Els alumnes de 4t de Música junt amb la nostra coral han acompanyat els cants del Cor de l’Aliança fidels sempre l’últim dia abans de vacances.