Club de Lectura: "Camins de llibertat" de Maite Carranza

Dimarts passat vaig assistir al primer club de lectura de la meva vida. La Montse, la professora de castellà de 3r d’ESO, ens ho va proposar i jo em vaig apuntar perquè vaig pensar que m’aniria bé per millorar nota. Però la veritat és que m’ho vaig passar molt bé i és una experiència que m’agradaria repetir. Els meus companys i jo ens vam llegir tots el mateix llibre i després el que vam fer va ser parlar tranquil·lament del que ens havia semblat, dels personatges, de com estava escrit el llibre... Cada un podia dir el que pensava, sense por d’equivocar-se perquè no era cap prova ni cap examen, només una estona que vam dedicar a parlar de llibres. I la veritat és que va estar molt bé, estàvem molt relaxats i el temps va passar volant. Us ho recomano!