Carta de la Directora. Organització famílies-Institut

Benvolgudes Famílies,

 

Tal i com us vam informar el passat divendres, l’institut romandrà tancat fins el 27 de març, seguint les indicacions del Departament d’Educació.

 

Ateses les circumstàncies, a l’institut ens estem organitzant per continuar l'atenció a l'alumnat i donar suport a les famílies en aquests moments tan complexos.

 

El professorat del centre està preparant l'enviament de tasques i activitats de les diferents matèries que us arribaran per mail a partir de demà dimarts 17 de març.  Es imprescindible que els nois i noies  vagin treballant per no perdre les rutines i hàbits durant tots aquests dies de tancament. Les tasques seran curtes i amb terminis d’enviament. Posteriorment, el professorat les revisarà i anirà fent els retorns. La nostra idea és anar fent enviaments periòdicament i d’acord amb les circumstàncies que ens anem trobant.

 

Durant aquesta setmana els professors anirem tancant la segona avaluació. Més endavant us informarem de com i quan farem l'enviament d’aquests resultats.

 

Anirem actualitzant a la pàgina web totes les indicacions que rebem del Departament d'Educació. De moment us podem informar que hem anul·lat les Jornades de Portes Obertes que tenim previstes pels dies 21 i 24 de març.

 

Des de l'institut us anirem informant de tot allò que considerem necessari. Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del mail del centre a8035234@xtec.cat .

 

Moltes gràcies per la vostra comprensió.

 

Ben cordialment,

 

Lurdes Balmes Baulenas

Directora